fbpx

Testimonials

Behalve aanspreekpunt voor alles rondom branding, is zij een heel fijne sparringpartner.

“Ik had een alert uit staan op de bedrijfsnaam van mijn vorige bedrijf. Op een gegeven moment kreeg ik een melding omdat Lieke haar website bijwerkte en melding maakte van het ontwerp destijds van de huisstijl. Toeval wilde dat ik op dat moment met wat nieuws bezig was en zo zijn we weer in contact gekomen.

Samen hebben we eerst het concept doorgesproken; het werven en activeren van online ambassadeurs om jouw social media boodschap te verspreiden (of dat nou een vacature, productlancering, of bijvoorbeeld evenement betreft). Een vorm van influencer marketing die zowel voor interne (werknemers) als externe (klanten, fans, netwerkpartners) ambassadeurs op te zetten is.

Op basis van dat gesprek heeft ze diverse naam- en huisstijl-voorstellen gemaakt waaruit we Word of Media gekozen hebben. Vervolgens ontwierp en bouwde Lieke de website maar behalve aanspreekpunt voor alles rondom branding, is zij een heel fijne sparringpartner. Onze vakgebieden overlappen gedeeltelijk en op het gebied van SEO of Google Analytics bijvoorbeeld, leer ik altijd van haar.”

Ineke Pompen, Word of Media