fbpx

Review van Marit van den Berg

Eigenaar Marit Photography

Lieke is zeer professioneel, snel en precies in haar werk. Ze neemt je volledig mee in het project, waardoor je een goed beeld krijgt van waar ze naar toe werkt.

Met Lieke is het fijn samenwerken. Ze luistert goed naar je wensen en behoeften. Ze is sterk in haar vernieuwde kijk op de grafische vormgeving, wat ervoor zorgt dat je Lieke volledig kunt toe vertrouwen in het gewenste eindresultaat.

Naast haar professionaliteit is ze ook enorm creatief van geest. Ze heeft oog voor beeld, sfeer en vormgeving.

Ik kan een samenwerking met Lieke dan ook van harte aanraden.

Project: Marit Photography
blank

Review van Ineke Pompen

Eigenaar Word of Media

Ik had een alert uit staan op de bedrijfsnaam van mijn vorige bedrijf. Op een gegeven moment kreeg ik een melding omdat Lieke haar website bijwerkte en melding maakte van het ontwerp destijds van de huisstijl. Toeval wilde dat ik op dat moment met wat nieuws bezig was en zo zijn we weer in contact gekomen.

Samen hebben we eerst het concept doorgesproken. Op basis van dat gesprek heeft ze diverse naam- en huisstijl-voorstellen gemaakt waaruit we Word of Media gekozen hebben. Vervolgens ontwierp en bouwde Lieke de website maar behalve aanspreekpunt voor alles rondom branding, is zij een heel fijne sparringpartner. Onze vakgebieden overlappen gedeeltelijk en op het gebied van SEO of Google Analytics bijvoorbeeld, leer ik altijd van haar.

Project: Word of Media
blank

Review van Wim Lagerweij

Eigenaar Print CMR

Wij hebben Lieke gevraagd om ons bedrijf eens kritisch tegen het licht te houden. Daar kwamen een paar zaken uit waar we nog altijd veel plezier van hebben. Zoals ons bedrijfslogo. Het oude was aan vervanging toe en Lieke voorzag ons van een nieuw, zeer herkenbaar logo. Vol trots gebruiken we het concept dat er omheen is gezet en het bewijst haar waarde door optimale herkenning.

Ook gaf ze advies over verbetering van de zoekresultaten bij Google. De bezoekersaantallen sprongen gelijk 30% omhoog en gaan nog steeds gestaag omhoog. Daar profiteren we nu nog dagelijks van.

De werkwijze was bijzonder professioneel, prettig en doelgericht. Met een verfrissende blik op de zaak. Zeer aan te bevelen!

blank

Review van Esther Mouwen

Sustainability Consultant bij Green Earth Hospitality

Onlangs ben ik een nieuwe onderneming gestart; Green Earth Hospitality.

De opzet van mijn nieuwe bedrijf wilde ik meteen goed en professioneel aanpakken. Door een warme aanbeveling kwam ik in contact met Lieke.

Doordat ik de huisstijl en website door haar heb laten ontwerpen is alles echt in 1 lijn. Lieke is direct, slagvaardig, ervaren en positief. De korte lijnen zijn erg fijn, waardoor we snel konden schakelen. De ingeslagen route wat betreft de huisstijl sloot erg aan bij wat ik zelf ‘voelde’.

Ik ben trots op het behaalde resultaat en geloof dat dit me in de toekomst zeker mee gaat helpen aan het werven van klanten.

Project: Green Earth Hospitality
blank

Review van Sibylla Kwaaitaal

Ambtelijk secretaris van de Nederlandse Vereniging Makelaars (NVM) Rotterdam – ZHZ

Een vrouw een vrouw, een woord een woord met andere woorden: je kan op Lieke rekenen, afspraak is afspraak.

Ik heb Lieke voor het eerst ontmoet in 2016 tijdens een PR-bijeenkomst van NVM Rotterdam ZHZ, de op één na grootste afdeling van de NVM in Nederland.

Mijn ervaringen met Lieke zijn bijzonder prettig en professioneel. Hoewel wij in onze samenwerking het zakelijke aspect nooit uit het oog verliezen, zie ik Lieke ook als een prettige collega met wie ik mij zeer vertrouwd voel.

Lieke heeft empatisch vermogen, neemt ruim de tijd, denk pro-actief en altijd mee, perfectionist, geduldig, charmant, stijl en klasse.

Project: NVM
aileen de vogel

Review van Aileen de Vogel

Diëtist Aileen de Vogel

Ik was opzoek naar een bedrijf met een vrouwelijke touch. Het klikte gelijk en had het gevoel dat je wist wat ik nodig had.
Mijn bedrijf wilde ik naar hogere level trekken met een huisstijl en goed vindbare website die past bij mij en mijn identiteit.
Lieke heeft het proces voor mij goed gekaderd en behapbaar gemaakt. Ook heeft ze de vertaalslag gemaakt van mijn ideeën en visie naar een concept.
Formfest heeft een site ontworpen en gebouwd die super werkt en bij mij past. Ook heb geleerd hoe ik zelf kleine dingen aan kan passen. Daarnaast heeft de website een hele goede vindbaarheid op internet.
Van collega’s, verwijzers en cliënten krijg ik vaak complimenten over mijn website. Het was de investering 100% waard!
Website aileendevogel.nl
mentaal de baas

Review van Mieke de Jong

Eigenaar Mentaal de Baas

Van een idee in mijn hoofd heeft Formfest mij onwijs goed geholpen om het in vorm en beeld weer te geven. Ik heb vanaf de eerste seconde alle vertrouwen in Lieke gehad, durfde alles aan haar toe te vertrouwen. Ik zocht naar iemand bij wie ik van binnen als het ware een ‘hoera’ gevoel zou hebben. Ik weet altijd erg goed wanneer ik dit heb. En toen we elkaar voor het eerst spraken was dit er al.

Gedurende het traject zijn er opdrachten bij gekomen. Onder andere de revisie van de huisstijl….Wat ben ik blij dat ik Lieke gevraagd heb om dit ook verder vorm te geven en wat ben ik blij met het resultaat. Ook is er een ebook bijgekomen. Echt een beauty. Krijg er zo veel leuke reacties op.

Het was een onwijs leuk, inspirerend, duidelijk traject, met snelheid. Ik had al wel een idee van sfeer, stijl, en wat ik graag op mijn site wilde hebben. Dit voelde je direct goed aan en je bouwde er met jouw ideeën goed op voort. De aanvullingen van Lieke tilden mijn ideeën naar een hoger plan.

Mentaaldebaas.nl is een site geworden waaraan echt alles voor mij klopt. Zo ontzettend fijn gevoel is dat. De stijl, sfeer, kleuren, vormen, teksten, alles past bij mijn idee en ook totaal bij wie ik ben. En voor zover ik het kan beoordelen als ‘leek’ zit ook de achterkant goed in elkaar. Ik heb daar in ieder geval veel vertrouwen in. Verder een prachtige huisstijl, geen gedoe meer met hoe iets vorm te geven. Alles staat als een huis. En een onwijs mooi e-book, vind het echt een prachtig visitekaartje.

Verder heeft het traject me heel veel plezier opgeleverd. Voelde toch alsof we samen iets neer aan het zetten waren. Ervaar het ook alsof dit traject het begin is van een langere weg, want we gaan zeker nog vaker dingen doen.

Het was de investering dubbel en dwars waard!! Zowel in concreet resultaat, als in de manier waarop Lieke mij totaal heeft ontzorgd in zaken waar ik nul verstand van heb. Gaf onwijs veel rust. Kortom; Lieke is een heel fijn persoon, heel kundig, kan zich goed inleven in de klant, durft eerlijk te zijn in feedback, pakt door en maakt hele mooie dingen.

Website mentaaldebaas.nl