fbpx

Review van Marit van den Berg

Eigenaar Marit Photography

Lieke is zeer professioneel, snel en precies in haar werk. Ze neemt je volledig mee in het project, waardoor je een goed beeld krijgt van waar ze naar toe werkt.

Met Lieke is het fijn samenwerken. Ze luistert goed naar je wensen en behoeften. Ze is sterk in haar vernieuwde kijk op de grafische vormgeving, wat ervoor zorgt dat je Lieke volledig kunt toe vertrouwen in het gewenste eindresultaat.

Naast haar professionaliteit is ze ook enorm creatief van geest. Ze heeft oog voor beeld, sfeer en vormgeving.

Ik kan een samenwerking met Lieke dan ook van harte aanraden.

Project: Marit Photography

Review van Ineke Pompen

Eigenaar Word of Media

Ik had een alert uit staan op de bedrijfsnaam van mijn vorige bedrijf. Op een gegeven moment kreeg ik een melding omdat Lieke haar website bijwerkte en melding maakte van het ontwerp destijds van de huisstijl. Toeval wilde dat ik op dat moment met wat nieuws bezig was en zo zijn we weer in contact gekomen.

Samen hebben we eerst het concept doorgesproken. Op basis van dat gesprek heeft ze diverse naam- en huisstijl-voorstellen gemaakt waaruit we Word of Media gekozen hebben. Vervolgens ontwierp en bouwde Lieke de website maar behalve aanspreekpunt voor alles rondom branding, is zij een heel fijne sparringpartner. Onze vakgebieden overlappen gedeeltelijk en op het gebied van SEO of Google Analytics bijvoorbeeld, leer ik altijd van haar.

Project: Word of Media

Review van Wim Lagerweij

Eigenaar Print CMR

Wij hebben Lieke gevraagd om ons bedrijf eens kritisch tegen het licht te houden. Daar kwamen een paar zaken uit waar we nog altijd veel plezier van hebben. Zoals ons bedrijfslogo. Het oude was aan vervanging toe en Lieke voorzag ons van een nieuw, zeer herkenbaar logo. Vol trots gebruiken we het concept dat er omheen is gezet en het bewijst haar waarde door optimale herkenning.

Ook gaf ze advies over verbetering van de zoekresultaten bij Google. De bezoekersaantallen sprongen gelijk 30% omhoog en gaan nog steeds gestaag omhoog. Daar profiteren we nu nog dagelijks van.

De werkwijze was bijzonder professioneel, prettig en doelgericht. Met een verfrissende blik op de zaak. Zeer aan te bevelen!

Review van Esther Mouwen

Sustainability Consultant bij Green Earth Hospitality

Onlangs ben ik een nieuwe onderneming gestart; Green Earth Hospitality.

De opzet van mijn nieuwe bedrijf wilde ik meteen goed en professioneel aanpakken. Door een warme aanbeveling kwam ik in contact met Lieke.

Doordat ik de huisstijl en website door haar heb laten ontwerpen is alles echt in 1 lijn. Lieke is direct, slagvaardig, ervaren en positief. De korte lijnen zijn erg fijn, waardoor we snel konden schakelen. De ingeslagen route wat betreft de huisstijl sloot erg aan bij wat ik zelf ‘voelde’.

Ik ben trots op het behaalde resultaat en geloof dat dit me in de toekomst zeker mee gaat helpen aan het werven van klanten.

Project: Green Earth Hospitality

Review van Sibylla Kwaaitaal

Ambtelijk secretaris van de Nederlandse Vereniging Makelaars (NVM) Rotterdam – ZHZ

Een vrouw een vrouw, een woord een woord met andere woorden: je kan op Lieke rekenen, afspraak is afspraak.

Ik heb Lieke voor het eerst ontmoet in 2016 tijdens een PR-bijeenkomst van NVM Rotterdam ZHZ, de op één na grootste afdeling van de NVM in Nederland.

Mijn ervaringen met Lieke zijn bijzonder prettig en professioneel. Hoewel wij in onze samenwerking het zakelijke aspect nooit uit het oog verliezen, zie ik Lieke ook als een prettige collega met wie ik mij zeer vertrouwd voel.

Lieke heeft empatisch vermogen, neemt ruim de tijd, denk pro-actief en altijd mee, perfectionist, geduldig, charmant, stijl en klasse.

Project: NVM