fbpx

De persoon achter Formfest is Lieke de Vink

 

Ik groeide op in een klein dorpje bij Utrecht waar ik boomhutten bouwde, lammetjes knuffelde en slakken beschilderde met glitters. Op eigen initiatief maakte ik de buurtkrant en op mijn 13e zette ik mijn eerste website live: flappie.nl waar je een bewegende rups kon volgen. Tijdens de middelbare school wilde ik graag minimaal een 9 scoren voor tekenen: een nek aan nek race tussen mij en een klasgenote.

Al van jongs af aan wist ik wat mijn droombaan was: grafisch ontwerper. De stap naar de kunstacademie was dan ook logisch. Op mijn 18e verhuisde ik naar Rotterdam waar ik me vrij voelde tussen de kunstenaars, maar ook tussen de studenten van een studentenvereniging.

Na het afronden van mijn studie Grafisch ontwerpen aan de Willem de Kooning academie verhuisde ik naar Vancouver om de wereld te ontdekken. Deze stad, omringd door natuur en verschillende culturen, heeft diepe indruk gemaakt.

Nadat ik veel ervaring bij verschillende bureaus had opgedaan, was het zover: tijd om mijn eigen stijl op de voorgrond te plaatsen. Tijd voor het Formfest avontuur.

Mensen helpen om direct concrete doelen te realiseren, dat vind ik het mooiste.

En van blije klanten geniet ik het meest.

Ik help je graag met de volgende zaken:

Hier werk ik

Lieke de Vink

BNO

Formfest bezit het lidmaatschap van de BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers). Deze organisatie is dé branchevereniging van zowel ontwerpers als ontwerpbureaus in Nederland. Het lidmaatschap staat garant voor hoge kwaliteit en waarborgt dat BNO leden voldoen aan de door de vereniging gestelde normen inzake een professionele vakuitoefening. Op al onze diensten zijn dan ook de Algemene Voorwaarden BNO van toepassing (zie terms & conditions).

Formfest staat voor

  • Doelgerichte aanpak. Ik denk met je mee en bekijk hoe we jouw doelen kunnen realiseren.
  • Verfrissende, kritische blik. Laat je verrassen door mijn vernieuwende inzichten.
  • Aanspreekpunt en sparringspartner. Je kunt me alles vragen rondom branding en webdesign en online marketing.