fbpx

Blogs over het belang van visual branding, webdesign en online marketing.

seo-teksten

Hoe schrijf je teksten waar Google blij van wordt?

Hoe creëer je meer verkeer naar je website, op een organische manier? Door goede SEO-teksten te schrijven, waar Google blij van wordt!

Kleuren huisstijl

Wat zijn de juiste kleuren voor jouw bedrijf?

Kleuren zijn van grote invloed op de uitstraling van je bedrijf, ze vormen een belangrijk onderdeel van je huisstijl. Laat je een (nieuwe) visuele identiteit ontwikkelen, dan is het dus essentieel om erachter te komen wat de juiste kleuren zijn voor jouw merk. En dat gaat verder dan persoonlijke voorkeur of je gevoel…

rebranding

6 signalen om nú te investeren in een nieuwe visuele branding

Vraag je je wel eens af of je toe bent aan een ‘rebranding’? In dit tijdperk van veranderingen is het namelijk nóg belangrijker dat de positionering van je bedrijf klopt. Maar hoe bepaal je of dit het juiste moment is voor een nieuwe visuele identiteit en website?

Stappenplan visuele identiteit

Stappenplan voor een nieuwe visuele identiteit & website

Formfest staat voor branding & webdesign, op een heldere, effectieve manier. Maar wat kun je precies verwachten wanneer je mij inschakelt voor jouw nieuwe huisstijl of website? De weg naar een succesvol merk, hoe ziet die eruit?

keuzelettertype

Hoe kies je het juiste lettertype voor jouw merk?

Een goed gekozen lettertype versterkt je boodschap. Maar hoe bepaal je wat het juiste lettertype is voor jouw merk en website? De keuze is enorm. Daarom vertel ik je in dit blogbericht waar je op moet letten bij het bepalen van je font(s).

lieke de vink

5 effectieve tips om je website een boost te geven

Je wilt dat je website klanten oplevert, maar dan moet je wel genoeg traffic genereren. Zaak dus dat je site optimaal werkt. Hoe? Ik geef je alvast vijf tips.